Ældre Gallerier

Ældre Gallerier

Seneste Galleri er baseret på Chevereto:

GALLERIET
- et familie galleri

KLIK PÅ LINKET FOR AT GÅ TIL GALLERIET!


Dansk:

Billederne er hovedsageligt af og for familie og venner, ikke til udstilling, salg, eller andet shit. Disse er personlige albums med et kunstnerisk udtryk fra 80'erne, til familie og alle interesserede.

Mangler stadigvæk at redigere tusinder af billeder, hvilket sker før eller siden, hvis inspirationen og tiden melder sig.

Må du følge kærligheden og realiserer dig selv, samt forlade jorden bedre end da du kom. Fotografiet er en kærlighedserklæring til samfundet i håbet om at de kan modtage kærlighed i hjertet og vokse sig personlige ansvarlige, ved at se andre personer som minder om dem selv, i situationer som de kender.

Lad mig stille dig et simpelt spørgsmål, har du set dit eget ansigt med dine egne øjne uden at skulle reflekterer via spejle eller andet? Har du personligt set dig selv i ansigtet direkte nogensinde, med dine egne øjne? - nej vel, du har kun set en refleksion fra en blank overflade eller fra en andens ansigt, for ved du overhovedet hvordan at du selv ser ud i alle situationer, i alle udtryk uden indhold, nej vel, for det er kun fotografen der kan se dig.

I mit liv har jeg oplevet meget og jeg vælger at se det gode i folk, som er det evige aspekt af kærlighed, af Guds energi, der hvor at vi er os selv og elsket for dem vi er, hvor at vi kan elske andre for dem de er.

Fotografiet fanger Gud i øjeblikket og det er godt!

Må du være velsignet!